Известие

Collapse
No announcement yet.

ALFISTI.BG

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ALFISTI.BG

Ако някой не знае случайно за този сайт нека да го посети мисля, че ще му бъде интересно.

www.alfisti.bg
    sigpic

Невярвам че има такива
    155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Първоначално публикувано от reloading Покажи съобщение
      Невярвам че има такива
      Колеги има ли Алфисти във България?
      sigpic

Comment

само алфаджии сме
        Now: 156 2.5 V6 24V
        Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
          само алфаджии сме
          Тогава при това положение не ми е ясно какво иска да каже колегата Reloading?
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ivicha_GTA Покажи съобщение
            Тогава при това положение не ми е ясно какво иска да каже колегата Reloading?
            Иска да ти каже, че вместо сайта, можеш да ги посетиш в сервиза!
            Огледай се за муцуните им и ще се сетиш къде!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Иска да ти каже, че вместо сайта, можеш да ги посетиш в сервиза!
              Огледай се за муцуните им и ще се сетиш къде!
              Не знам, защо ме пращаш точно в сервиза и за какви Муцуни да се огледам ми намекваш. По скоро предпочитам да отида и да видя пак MiTo и Giulietta в шоурума на Alfa Romeo, отколкото да се занимавам със сервизи и Муцуни. Така или иначе чакам да пристигне новата генерация на MiTo и Giulietta MY 2014 понеже съм се наточил за чисто ново MiTo тази година ако е рекъл Господ, ако ли не до година.

sigpic

Comment

Основателите на сайта са стари форумни другари и са познати на почти всички. Това искат да кажат колегите
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                  Основателите на сайта са стари форумни другари и са познати на почти всички. Това искат да кажат колегите
                  А мерси сега разбрах
                  sigpic

Comment

А мерси сега разбрах
                    sigpic
                    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                      Наздраве наборе и от мене
                      sigpic

Comment

Не знам, защо ме пращаш точно в сервиза и за какви Муцуни да се огледам ми намекваш. По скоро предпочитам да отида и да видя пак MiTo и Giulietta в шоурума на Alfa Romeo, отколкото да се занимавам със сервизи и Муцуни. Така или иначе чакам да пристигне новата генерация на MiTo и Giulietta MY 2014 понеже съм се наточил за чисто ново MiTo тази година ако е рекъл Господ, ако ли не до година.

Докато се наканиш модела ще остарее
                        В момента има едно уникално мито в шоурума- фейслифт, спортни седалки, спортна броня, спойлер, стикер, биксенон, черен таван... не се сещам какво още видях в него -1,4 мултиеър -170 кс
                        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                        sprint tropheo
                        155/1.8
                        156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                          Докато се наканиш модела ще остарее
                          В момента има едно уникално мито в шоурума- фейслифт, спортни седалки, спортна броня, спойлер, стикер, биксенон, черен таван... не се сещам какво още видях в него -1,4 мултиеър -170 кс
                          Видял си Quadrifoglio Verde зелената четерилистна детелина. Съжелявам, но това не ми е по джоба. Ще бъда бавен Алфист, но поне утехата ще бъде чисто нова Алфа. Работата е такава, че миналата година от Ауто Италия ми дадоха информация за новите двигатели и нива на оборудване на модела MiTo MY 2014 и се оказа, че ще има 1.4 78 к.с. двигател така, че съм се наточил за него той ще бъде най - евтиния вариант за България с ниво на оборудване Progression. Тези дни пак бях в шоурума и ми казаха, че ще ми дадът окончателна информация този петък за MiTo MY 2014 с какви двигатели и нива на оборудване ще се предлага модела за България. Говори се, че може вместо 78 к.с. да се предлага най - слабия мотор 70 к.с. пак 1.4 двигател 4-ри цилиндров 16 клапана MPI, обаче не е Multiair за разлика от 78 к.с. мотор и за това е и още по - евтин. Та ще видим какво ще стане.

MY - Model Year
                          Last edited by Ivicha_GTA; d.m.y г., 19:35.
                          sigpic

Comment

ФАК НЮ МОДЕЛС, ДРАЙВ ОЛДСКУЛ!
                            155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Видял си Quadrifoglio Verde зелената четерилистна детелина. Съжелявам, но това не ми е по джоба. Ще бъда бавен Алфист, но поне утехата ще бъде чисто нова Алфа. Работата е такава, че миналата година от Ауто Италия ми дадоха информация за новите двигатели и нива на оборудване на модела MiTo MY 2014 и се оказа, че ще има 1.4 78 к.с. двигател така, че съм се наточил за него той ще бъде най - евтиния вариант за България с ниво на оборудване Progression. Тези дни пак бях в шоурума и ми казаха, че ще ми дадът окончателна информация този петък за MiTo MY 2014 с какви двигатели и нива на оборудване ще се предлага модела за България. Говори се, че може вместо 78 к.с. да се предлага най - слабия мотор 70 к.с. пак 1.4 двигател 4-ри цилиндров 16 клапана MPI, обаче не е Multiair за разлика от 78 к.с. мотор и за това е и още по - евтин. Та ще видим какво ще стане.

MY - Model Year
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showt...0+%EC%E8%F2%EE

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                              X